Site icon narod.hr

Matteoni: Španjolci impresivni, ali Njemačka bi ih mogla redimenzionirati

Foto: snimka zaslona

Robert Matteoni i Mario Cvitanović najavili su četvrfinalne oglede Europskog prvenstva, s naglaskom na prvi sutrašnji dvoboj, obračun Španjolske i domaćina Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Do sada Europsko prvenstvo nije bilo baš toliko atraktivno što se tiče kvalitete nogometa, tu nečeg novog vjerojatno više neće ni biti, ali parovi koji su sutra na rsporedu pružaju mogućnost, ako neće ti parovi dati atrakciju, onda ne znam koji bi trebali, rekao je u uvodu na HRT-u Matteoni.

– Apsolutno se slažem i sretan sam da ću i sutra raditi, mislim da su utakmice fantastične. Danas sam cijeli dan pripremao ovu prvu utakmicu, čeka nas stvarno neizvjestan dan sutra, a i u subotu, dodao je Cvitanović.

Za utakmicu Španjolska – Njemačka kažu da je “finale prije finala”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Španjolska je, po meni, najimpresivnije do sad djelovala, toliko su dobri da se španjolski novinari pitaju da li će se to zaustaviti kad je najpotrebnije. Bili su stvarno uvjerljivi, primili su samo jedan zgoditak, djeluju čvrsto, brzo, organizirano, okomito, imaju najbolji tandem krilnih igrača na svijetu. Po meni su prvi favoriti, ako se sutra nešto ne promijeni. Španjolcima će to biti veliki ispit, da vidimo je li to ta forma ili će ipak biti malo redimenzionirani.

Joselu i Kroos, donedavni suigrači iz Reala, bit će na suprotnim stranama.

– Kroos je ekstremno važan za Njemačku, rekao je Mario Cvitanović, a Matteoni o Joseluu kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Volim kad podcijenjeni igrači prkosno pokažu određene kvalitete. Nije došao u Real jer je simpatičan, nego zato što je dobar igrač. Način na koji su ga ispratili u Saudijsku Arabiju pokazatelj je ukupnog dojma koji je ostavio. Nisam siguran da će sutra startati, ali ako Španjolskoj ne krene dobro, bit će jedna od alternativa, smatra Matteoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version