Matthäus o fenomenalnom Kramariću, koji je srušio čak i prvaka Europe: ”On je potencijal za Bayern, idealna zamjena Müllera i Lewandowskog”

Foto: fah

Kako smo već pisali prvak Europe. Bayern, teško je poražen u nedjelju na gostovanju kod Hoffenheima, za koji igra, zapravo briljira, hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić. Bilo je 4:1 za Hoffenheim, a Kramarić je zabio dva gola. Nakon što je ponovno dokazao vrhunsku formu, koja ga krasi već duže vremena, Kramarić je dobio pohvale i od legendarnog Lothara Matthäusa, inače bivšeg nogometaša Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matthäus je inače kolumnist njemačkog Sky Sporta, a baš je ovog tjedan dosta prostora ostavio za hrvatskog nogometaša koji je ”sredio” Bayern. Kramarić igra u vrhunskoj formi, a što nije promaklo Matthäusu.

Hoffenheim je svoje prilike iskoristio hladnokrvno, posebno Andrej Kramarić. Pohvale Hansija Flicka na njegov račun prije nekoliko dana nisu bile slučajnost. Kramarić je već zabio pet golova u dva prvenstvena kola i tome je dodao dva pogotka u kupu. On je igrač koji definitivno ima potencijal za Bayern”, napisao je Matthäus te je nastavio gotovo u istom stilu.

“On ne bi bio idealna zamjena samo za Roberta Lewandowskog već i za Thomasa Müllera. Ima karakter profesionalca s puno drugih kvaliteta. Hrvatski internacionalac ima ugovor s Hoffenheimom do 2022. i neće koštati malo. Mislim da bi oko 40 milijuna eura bilo dovoljno, ali vrijedilo bi iz pozicije Bavaraca”,  smatra legenda njemačkog nogometa, koji je za Bayern odigrao 189 utakmica te već ima plan po kojem Kramarić može stići na Allianz Arenu već ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub ima novac od prodaje Thiaga i mogućeg odlaska Cuisancea u Englesku (prema svemu sudeći radi se o Leeds Unitedu). Uz ogromno opterećenje i velik broj utakmica koje Bayern i njegovi reprezentativci imaju, stvorit će se puno prostora za nove transfere do ponedjeljka”, poručio je Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.