Site icon narod.hr

Mavrović: Uvijek imamo isti problem, ali ovo je bilo veliko iskustvo

Foto: fah

Hrvatska futsalska reprezentacija oprostila se od Svjetskog prvenstva porazom 2:0 od svjetskog doprvaka Argentine u osmini finala iako je, opći je dojam, odigrala vrlo dobro, možda i najbolje dosad na ovom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Marinko Mavrović iznio je prve dojmove:

– Ništa, čestitam momcima na odličnoj igri. Nažalost, primili smo gol u prvoj minuti, pa onaj drugi gol, to su stvari koje se na ovoj razini ne smiju događati. Bili smo dobri danas, imali smo svoje šanse, ravnopravni smo bili, no imamo taj stalni problem s realizacijom. Na ovoj razini svoje šanse moraš koristiti, mi nažalost nismo. Argentini sretno dalje, a mi se okrećemo kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

U nekim situacijama nedostajalo je sportske sreće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu reći da mi danas nismo bili ekipa, bili smo kao jedan, ali ta realizacija nam je stvarno problem. Možemo i reći da nismo imali sreće, ali na ovom nivou to se ne oprašta.

Kako na kraju ocjenjuje nastup Hrvatske u Uzbekistanu?

– Ovo je jedno veliko iskustvo, pogotovo za mlađe igrače. Nismo 24 godine bili na svjetskoj smotri i to se osjeti, osjetilo se da nemamo iskustvo velikih takmičenja. Kako je turnir odmicao mi smo se adaptirali i bili sve bolji i bolji, zaključio je izbornik Mavrović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version