Mavrović: Vjerujem da u ovim godinama imam što pokazati

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović nakon dugo vremena vraća se u ring, u petak će se u Klagenfurtu boriti protiv do sada neporaženog Crnogorca Marka Radonjića.
Kao uvertira Hrgovićevom meču bit će ona 52-godišnjeg Željka Mavrovića koji će nakon 23 godine u ring protiv Gruzijca Ramazija Gogichashvilija, koji u profesionalnoj karijeri ima 14 pobjeda, 35 poraza i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pripremio sam se sjajno, očekujem puno od sebe. Vjerujem da mogu pobijediti i da je to samo prvi korak u jednoj novoj priči u kojoj bih ozbiljno boksao, najavila je borbu legenda hrvatskog i svjetskog boksa.

Govorio je i eventualnom meču s hrvatskim boksačem Alenom Babićem. Navodno je Babiću službeno ponuđen meč s Mavrovićem, no on se tome ismijava. Što misli o tome?

– Mogu reći da ga razumijem. Nije uobičajeno da netko s 52 godine dolazi ponovo u ring. Prije dvije godine kada je Mike Tyson objavio da će doći u ring, djelovalo je čudno, mnogi su bili iznenađeni, isto važi i za mene. Mnogi su u nevjerici što mi to uopće treba, da li je to moguće. Vjerujem u sebe, vjerujem da u ovim godinama imam što pokazati. U petak ću to provjeriti, što kažem u ‘realu’, uživo, s čovjekom koji je upola mlađi od mene. Onda upravo, ta generacija mojih boksača i Tyson, i Holyfield, Rahman, Lennox, tko god, tu su, treniraju. Čini mi se da možemo napraviti dobar show program i da možemo napraviti dobre mečeve. Siguran sam da sam spreman za tako nešto, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.