Site icon narod.hr

Mbappe progovorio nakon ostanka u PSG-u: ‘Tek ulazim u ovaj projekt, nisam bio u njegovim temeljima’

L'Equipe PSG

Foto: fah

“PSG je na prvom mjestu, nije to moj projekt”, poručio je Kylian Mbappe nakon što je objavio da će i sljedeće sezone igrati u francuskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tek ulazim u ovaj projekt, nisam bio u njegovim temeljima. Sa svim promjenama koje očekujemo, dogodit će se sjajne stvari. PSG je postojao prije mene, postojat će i poslije mene, a ja samo želim ugraditi svoju ciglu u zgradu”, rekao je Mbappe za BFMTV.

Na kraju je zaključio: ” Možda nisam imao dovoljno vremena da budem dovoljno romantičan s navijačima. Igra mi je na prvom mjestu, ali ovaj mi klub puno znači, svi to znaju. Osvajanje Lige prvaka i naslov najboljeg strijelca PSG-a svih vremena su neki od mojih ciljeva, ali postoje i drugi. No, Liga prvaka je jasan cilj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version