Site icon narod.hr

Mediji iz susjedstva o Modrićevoj reakciji: ‘Ovo znači biti pravi kapetan: Modrić oštro kritizirao hrvatski savez zbog velike laži’

Split, 09.10.2019. - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na Poljudu pred sutrašnju utakmicu s Mađarskom. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm.

“Potres u Hrvatskoj! Modrić bijesan kao nikad do sad – Poslao javnu poruku savezu i sve razotkrio!”, piše Alo.rs, koji je jedan od medija iz susjedstva koji se osvrnuo na Modrićev istup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje”, napisao je Modrić na Twitteru nakon brojnih nagađanja hoće li se utakmica Hrvatske i Slovačke preseliti s Rujevice na Maksimir.

“Luka Modrić nikad nije bio ovoliko bijesan: Kapetan Vatrenih žestoko udario na Savez! Evo što je nogometaš Reala sasuo u lice vodećim ljudima hrvatskog nogometa”, navodi Kurir.

“Ovo znači biti pravi kapetan: Modrić oštro kritizirao hrvatski savez zbog velike laži”, piše Klix.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ključa u Hrvatskoj! Bijesni Luka Modrić udario po Savezu: Nema više skrivanja iza nogometaša!”, piše srpski Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version