Mediji: Zdravko Mamić preuzima NK Široki Brijeg?

Foto: Snimka zaslona

Zdravko Mamić mogao bi u 2019. godini preuzeti poznati klub iz susjedstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Donedavni Dinamov dužnosnik Zdravko Mamić, polako i na mala vrata ulazi u NK Široki Brijeg s nekim svojim potezima koji su nam već poznati, no sigurna potvrda je cijelo vrijeme do sada bila u nekoj vrsti tajnosti”, stoji u uvodu teksta na portalu SirokiBrijeg.info.

“Sada kada je pronašao klub koji ima tradiciju, muški omladinski pogon, ženski nogometni klub, infrastrukturu, ima sve ono što mu je potrebno da može nastaviti raditi kao menadžer i poduzetnik u državi gdje je našao utočište od kaznenog progona, kreće s realizacijom svoga djelovanja od 2019. godine, a do tada priprema teren s dovođenjem novih igrača, dok je trenera već instalirao i koji svoj trenerski posao radi više nego korektno, a što su nam potvrdili i brojni nogometaši koji su zadovoljni njegovim radom i samim profesionalnim pristupom”, stajalo je dalje u tekstu na ŠirokiBrijeg.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.