Site icon narod.hr

Medveščak pred ispadanjem: Lev dobio i u Zagrebu te poveo 3-0

Nakon tri odigrane utakmice, hokejaši Medveščaka su pred ispadanjem u četvrtfinalu doigravanja KHL-a. ‘Medvjedi’, nakon dva gostujuća poraza u prve dvije utakmice u Pragu, izgubili su od Leva i pred zagrebačkom publikom u ponedjeljak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka momčad slavila je u Ledenoj dvorani 5-2 i došla na korak plasmanu u sljedeći krug povevši 3-0 u seriji.

Prva trećina je završila bez golova, a onda je u razmaku od tri minute, između 33. i 36. minute Lev poveo 2-0 preko Thornberga i Repika.

Medveščak se na oduševljenje domaće publike brzo vratio u igru izjednačivši do kraja druge trećine golom Kanea u 37. i Martinovića iz penala u 40. minuti za 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No posljednja dionica, kao i u prošloj utakmici, ponovo se pokazalo kobnom, te su ‘medvjedi’ u potpunosti pali što su Česi iskoristili i zabili tri gola za 5-2 pobjedu.

Već sutra u Domu sportova igra se četvrta utakmica, a Levu je potrebna još jedna pobjeda za prolaz u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version