Medveščak u teškim financijskim problemima: Neizvjesna sudbina u EBEL ligi

Foto: fah

KHL Medveščak se na svojim službenim stranicama oglasio reagirajući na napise nekih medija da se nalazi u velikim financijskim problemima i da kasne plaće svima u klubu, igračima i osoblju te da je iz vodstva EBEL lige poručeno da zagrebački hokejaški klub može odmah istupiti iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo potvrditi kako naš menadžment trenutno ima novi izazov zbog povlačenja sponzora koji je bio najavljen kao siguran na početku sezone. Tražimo najbolje rješenje za Klub kako bi završili sezonu. Klub planira do kraja ispuniti sve svoje obaveze ove sezone no sigurno je kako će zbog nastale situacije, uzrokovane povlačenjem najavljenog sponzora, doći do određenih organizacijskih promjena”, stoji u priopćenju Medveščaka.

Prema predviđanjima dobrih poznavatelja prilika u KHL Medveščaku bit će veliki uspjeh ukoliko ‘Medvjedi’ ovu sezonu završe u EBEL ligi, a  po njihovim procjenama sljedeće godine realnost zagrebačkog kluba je nastup sa znatno jeftinijom momčadi u slovensko – hrvatskoj ligi.

Medveščak se nakon 27. kola EBEL-a nalazi na predzadnjem mjestu sa 21 bodom, a sljedeću utakmicu igra 14. prosinca igra protiv Znojma na domaćem ledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EBEL liga: Medveščak pokleknuo kod Znojma nakon kaznenih udaraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.