Medveščak zaustavio Traktor s 2:1!

Hokejaši Medveščaka ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u KHL ligi svladavši u Domu sportova Traktor iz Čeljabinska sa 2:1 (0:0, 1:0, 1:1), te se učvrstili u gornjem dijelu redoslijeda Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je poveo 2:0 golovima Gilberta Brulea (31:01) i Edwina Hedberga (48:36), a za goste je uspio smanjiti Aleksandar Ribakov (51:53).

Medveščak je šesti na Zapadu sa 25 bodova, samo četiri više i utakmicu manje ima vodeći CSKA.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u srijedu kada u Domu sportova gostuje Neftehimik iz Nižnjekamska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.