Site icon narod.hr

Mektić i Pavić u četvrtfinalu Olimpijskih igara

Tokio, 24.07.2021 - Prvi nositelji olimpijskog turnira muških teniskih parova, Nikola Mektić i Mate Pavić, trebali su jedan sat i 37 minuta za pobjedu 7-6 (6), 6-4 nad Brazilcima Marcelom Melom i Marcelom Demolinerom, što je hrvatskom paru donijelo plasman u drugo kolo. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Nikola Mektić i Mate Pavić opravdali su status najboljeg teniskog para svijeta i izborili mjesto u četvrtfinalu olimpijskog turnira pobijedivši u drugom kolu Talijane Lorenza Musettija i Lorenza Sonega sa 7-5, 6-7 (5), 10-7 nakon dva sata i četiri minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mjesto u polufinalu Mektić i Pavić će igrati protiv domaćih predstavnika Bena McLachlana i Keija Nishikorija koji su iznenadili 7. nositelje, Britance Jamieja Murrayja i Neala Skupskog, svladavši ih sa 6-3, 6-4.

U utorak će se u četvrtfinale pokušati probiti Marin Čilić i Ivan Dodig, a na putu im stoje Amerikanci Rajeev Ram i Frances Tiafoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version