Mendy donio pobjedu Realu na asistenciju Modrića, Pašalić igrao za Atalantu

epa09034689 Atalanta's Robin Gosens (L) and Real Madrid's Luka Modric in action during the UEFA Champions League soccer match, round of 16, first leg, Atalanta BC vs Real Madrid at Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, 24 February 2021. EPA/PAOLO MAGNI

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka između Atalante i Real Madrida u Bergamu slavili su gosti s 1:0 (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je od 17. minute igrala s igračem manje zbog isključenja Freulera. Ali gosti su brojačnu prednost uspjeli iskoristiti tek u 86. minuti kad je Francuz Ferland Mendy preciznim udarcem s dvadesetak metara pogodio lijevi donji kut domaćeg gola.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu i bio jedan od istaknutijih pojedinaca u pobjedničkoj momčadi, a Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 30. minute.

Uzvrat je na stadionu Alfredo di Stefano 16. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.