Messi nije u planovima Guardiole, a Harry Kane?

Foto: fah

Glavna vijest ovogodišnjeg ljetnog prijelaznog roka svakako je odlazak Lionela Messija iz Barcelone. Argentinac je s godinama postao zaštitni znak Katalonije, a sada odlazi. Dakako, najava odlaska sjajnog Argentinca uzburkala je nogometne duhove, mnogi žele Messija, međutim, nekima je to prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola govorio je danas na tiskovnoj konferemciji o potencijalnom dolasku Harryja Kanea i Lionela Messija u Manchester City. Prema svemu sudeći Kanea bi Guardiola rado vidio u svojim redovima, ali ne i Messija. Razlog je financijske prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Kane nije pojavio na treningu Tottenhama i nakon što je Barcelona objavila rastanak sa legendarnim Messijem, krenula su nagađanja o dolasku spomenutih igrača u City. Guardiola je govorio o njima, a kako smo već spomenuli Messi prema svemu sudeći neće pojačati redove engleskog prvaka.

“Potrošili smo novac na Jacka Grealisha i on će nositi dres s brojem 10. Mislio sam da će Leo ostati. Sad on nije u našim planovima”, kazao je Guardiola, a onda se osvrnio i na status Harryja Kanea.

“On je igrač Tottenhama i ako Tottenham ne želi pregovarati, ta priča je završena. Ako žele pregovarati, mnogi klubovi bi ga željeli u svojim redovima. Mi nismo izuzetak. Zainteresirani smo i naravno da ćemo pokušati”, istaknuo je skupi trener Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je, podsjetimo, jučer doveo jedno veliko pojačanje. Doveli su Jacka Grealisha iz Aston Ville za čak 100 milijuna funti te su postavili aposlutni transfer rekord u engleskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.