Messi razočaran: Sastanak Lionelovog oca i predsjednika Barcelone, klub ne popušta?

Foto: snimka zaslona

Najbolji igrač svijeta, Lionel Messi, prošlog je tjedna poslao zahtjev svom klubu Barceloni za raskidom ugovora. Kada je krenuo u avanturu koja bi ga trebala odvesti prema Manchester Cityju nije ni očekivao da će biti tako teško. Naime, Barcelona ne popušta i ne  želi razgovarati o Messijevom odlasku. Klub mu je poručio da može ići samo ako netko aktivira otkupnu klauzulu od 700 milijuna eura, a što se, naravno, neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli najveće zanimanje za Messija pokazao je Manchester City, no ni oni neće platiti, niti to mogu, 700 milijuna eura. Podsjetimo, Messi je imao u ugovoru klauzulu da može ovog ljeta ići besplatno ako to želi, ali je ona istekla prije više od mjesec dana. Revoltiran svime što se događa u klubu odbio je doći na početak priprema te je poslao poruku kako se više na osjeća kao igrač Barcelone, a nakon toga je na sastanak s Bartomeuom došao otac Lionela Messija, Jorge, koji je i inače zastupnik svog sina. Od tog sastanka se puno očekivalo, posebno je puno očekivao Lionel Messi, no, prema pisanju španjolskih medija sastanak nije prošao onako kako se Argentinac nadao. Naprotiv.

Mundo Deportivo navodi da Barca zapravo ne želi popustiti glede Messijeve cijene te odbijaju razgovarati o odlasku ili raskidu ugovora. Messi je i dalje igrač Barcelone te će biti doista zanimljivo vidjeti kako će se ovo klupko rasplesti. Idućeg ljeta će Messi Barcelonu moći napustiti kao potpuno slobodan igrač, no za godinu dana bit će i godinu dana stariji, sad ima 33 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.