Mičijević: ‘Hvala trenerici koja je držala 20 žena na okupu’

Foto: fah

Hrvatska ženska seniorska reprezentacije je nakon pobjede nad aktualnim svjetskim prvakinjama Nizozemkama, pobijedila i bivše svjetske prvakinje Brazil i postala pobjednik HEP Croatia Cupa. U vrlo tvrdom, neizvjesnom susretu s mnogo preokreta i izjednačenja Hrvatska se u završnici drugog dijela bolje snašla i slavila 24:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je stvarno odličan turnir. Zadovoljni smo sudionicima, zadovoljni smo prikazanim, naravno dvije pobjede, ali ne samo to, odigrali smo obje utakmice jako dobro, strpljivo, organizirano, rekla je Ćamila Mičijević pa se posebno zahvalila Snježani Petiki koja je u izostanku izbornik Nenada Šoštarića vodila naše rukometašice u Poreču.

– Zaista se želim zahvaliti trenerici koja nas je držala 20 žena na okupu. U svakom slučaju nije lako. Ona je to uspjela. Želim se u svoje ime i ime cijele ekipe posebno zahvaliti. Bila je uz nas, cijelo je vrijeme obavljala posao cijelog stručnog stožera.

Posebno veseli što su Hrvatice zadržale pobjednički duh nakon Europskog prvenstva u Danskoj gdje su se okitile broncom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaka čast, uspjeli smo ponoviti još jedan fenomenalan rezultat kao u 12. mjesecu. Nismo vas razočarali i nećemo vas ni razočaravati. Samo idemo jako i do novih pobjeda, dodala je Mičijević, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.