Site icon narod.hr

Mijatović: Modrić je prihvatio svoju novu ulogu

epa11285520 Luka Modric of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Bivši crnogorski nogometaš Reala Madrida, Predrag Mijatović u intervju za španjolski radio rekao je svoje mišljenje o ulozi Luke Modrića u Realu, kao i budućnosti Hrvata u Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Modrića je jako naljutilo što igra manje utakmica, ali došao je trenutak u kojem je prihvatio tu ulogu, a zatim igrao više, izjavio je 55-godišnji Mijatović u srijedu za radijsku postaju Cadena SER.

Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, ove je sezone 19 utakmica za Real počeo u udarnoj postavi, a u 19 je ulazio s klupe za pričuve.

Veznom igraču za dva mjeseca istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja bih mu produžio ugovor da ostane još godinu dana. Ne samo zbog nogometnih kvaliteta nego i zbog ponašanja. Nikada nije stvarao probleme, a njegova izvedva je spektakularna”, rekao je Crnogorac, za kojeg mediji navode da je Modrićev prijatelj.

Mijatović je igrao za Real Madrid od 1996. do 1999., a od 2006. do 2009. je bio sportski direktor kluba, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version