Milan želi Brozovića, Inter lovi Sušića

Prema pisanju talijanskih medija veznjak Dinama Marcelo Brozović (22) i veznjak Hajduka Tino Sven Sušić (22) ove bi zime mogli preseliti u Serie A – Brozovića želi Milan, dok je Sušić na meti Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose Talijani Milan je za Brozovića spreman ponuditi oko sedam milijuna eura, međutim Dinamo traži oko 10 milijuna eura. Nagađa se kako hrvatskog reprezentativca žele i Arsenal, Fiorentina i Everton. Brozović je ove sezone za ‘modre’ odigrao 26 utakmica i postigao tri gola – dva u Europskoj ligi, a jedan u HNL-u. Za hrvatsku vrstu je do sada odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

Za veznjaka Hajduka se nagađa kako će karijeru nastaviti u milanskom Interu, a Splićanima bi pripalo oko četiri milijuna eura odštete. Postoji i opcija da Sušić ostane u Hajduku do konca ove sezone, a potom u lipnju preseli među ‘Nerazzurre’ gdje uspješno igra Mateo Kovačić. BiH reprezentativac je navodno želja trenera Roberta Mancinija, a za njega su interes pokazivali Sevilla i Bordeaux. Sušić je za reprezentaciju BiH odigrao sedam utakmica, a u Hajduku je od 2012. odigrao 62 utakmice i postigao sedam zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.