Site icon narod.hr

Milanović sa Zajecom gleda finale Kupa

Zagreb, 15.05.2024. - Prva finalna utakmica Hrvatskoga nogometnoga kupa Dinamo - Rijeka na stadionu u Maksimiru. Na slici Zoran Milanoviæ i Velimir Zajec. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Dinamo i Rijeka na stadionu Maksimir igraju prvu od dvije utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmicu je došao pogledati i Zoran Milanović. Hrvatski predsjednik susret gleda u društvu Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca, a pozdravio se i s članicom uprave Vlatkom Peras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zagreb, 15.05.2024. – Prva finalna utakmica Hrvatskoga nogometnoga kupa Dinamo – Rijeka na stadionu u Maksimiru. Na slici utakmicu iz počasne lože gledali su Velimir Zajec, Zoran Milanović, Orsat Miljenić.
foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Inače, finale se igra na dvije utakmice, što je promjena u odnosu na prethodne sezone kada se igrao jedan susret, te uz pravilo gola u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version