Miočić uoči Ngannoua: Izaći ću iz borbe kao pobjednik

Foto: Instagram

Ljubitelje borbi ovog vikenda očekuje prava MMA poslastica, okršaj teškaškog prvaka UFC-a Stipe Miočića i kamerunskog udarača Francisa Ngannoua i prvog izazivača. Las Vegas će ugostiti borce u noći sa subote na nedjelju u sklopu UFC 260 priredbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francis Ngannou je favorit prema kladionicama jer je u zastrašujućoj udaračkoj kondiciji, ali Stipu Miočića se nikako ne smije otpisati jer već je jednom svladao Kamerunca 2018. godine, kada isto nije bio u ulozi favorita.

Ovaj meč Ngannou dočekuje s većim iskustvom, ali i drugačijim pristupom meču. U međuvremenu je nokautirao Juniora dos Santosa, Caina Velasqueza, Curtisa Blaydesa i Jairzinha, ali je i izgubio od Derricka Lewisa, nakon poraza od Miočića.

Uoči borbe protiv Kamerunca, Miočić je govorio o njegovom napretku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neće to biti borba nalik onoj prethodnoj. On je bolji, a bolji sam i ja. Pokušat ću posao rano završiti, ali on je sigurno napredovao. Jako udara, treba se toga paziti, u teškoj smo kategoriji i svašta se može dogoditi. Definitivno osjećam napredak, snažniji sam nego ikad prije, brži, efikasniji i u boljoj formi, rekao je.

Miočić smatra kako nije nikome protivnik po mjeri.

– Uvijek pokušavate borbu završiti udarcem i bilo bi sjajno da tako bude. Tražit ću to, ali zadovoljan ću biti i pobjedom sudačkim glasovima. Nije mi važan kako, važno da ti na kraju meča podignu ruku. Izaći ću iz borbe kao pobjednik, istaknuo je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.