Site icon narod.hr

Mirko Filipović odgovorio na neutemeljene i pomalo šokantne ‘optužbe’: ‘Samo su svemir i ljudska glupost beskonačni’

Foto: www.mirkofilipovic.com

“Dobro je Einstein rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni, ali da za svemir nije siguran. Bas Rutten, inače komentator Pridea do 2006., izvalio je u gostovanju kod Joa Rogana da je u vrijeme Pridea, prije nekih 10 – 12 godina, jednom išao u nekakav trezor gdje se dijelio novac borcima? I da je mene vidio tamo?! I da sam ‘valjda’ i ja tamo dobivao novac, i to dva milijuna u kešu?! Ha-ha. Ili je baš vidovit ili sam mu se ja ‘ispovijedao’ pa on to zna. Sad je nejasno je li to bila neka zafrkancija ili je bio napušen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prvo, Japanci su isključivo plaćali na račun na temelju ugovora. Drugo, zaključak voditelja da sam ja onda ‘valjda’ stavio dva milijuna u kovčeg i odletio u Hrvatsku je suludo jer je to fizički nemoguće. Na stranu što je to astronomska svota i sto svi borci zajedno na jednom eventu nisu dobivali toliko, ali dva milijuna dolara su 200 buntova novčanica i ne znam koliki bi to kovčeg morao biti, da ne spominjem enormnu težinu takvog kovčega i prolazak kroz rengen na kojem se sve lijepo vidi. Bas je inače sjajan tip i siguran sam da se zafrkavao, a vidim da su nasi portali oduševljeno prenijeli vijest”, poruka je hrvatskog borca Mirka “Cro Cop” Filipovića u odgovoru na neutemeljene optužbe kako je “gangster koji se pokupio i u Hrvatsku odnio dva milijuna dolara…”

Svoju poruku Cro Cop objavio je na Facebooku, na društvenim mrežama Filipović se vrlo često javlja kako bi demantirao ili najavio nešto što smatra važnim. Ovo je svakako bilo važno s obzirom na optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo na riječi koje su odjeknule u borilačkom svijetu: “imali su samo jednu sobu u koju su borci dolazili. Svakom borcu su rekli da dođe tamo ujutro po novac. Čak je i Cro Cop išao tamo, koji je tada zarađivao po 2 milijuna dolara”, rekao je Basa Rutten, koji je svojom izjavom mnoge uznemirio, ali i razbjesnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version