Mislav Oršić otkrio zašto je ostao u Dinamu

Zagreb, 18.09.2019 - Utakmica 1. kola Skupine C Lige Prvaka između GNK Dinama i Atalante BC na stadionu u Maksimiru. Na slici Mislav Oršić slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Mislav Oršić sjajno igra u Dinamu nakon dolaska iz Južne Koreje. Unatoč ponudama iz WBA, ostao je u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pustimo te milijune, već sam to zaboravio, i dalje dajem sve što mogu na svakom treningu i pripremam se za ostvarivanje daljnjih ciljeva. Bilo je nekakvih priča, ali na kraju nije bilo dogovora. Ne, nisam razgovarao sa Slavenom Bilićem, išlo je to nekim drugim kanalima”, kaže za Večernji list.

Što kaže o ispadanju iz Kupa?

“Baš je bilo teško, ali što se sad može. Naravno da smo razočarani i žalosni jer se u Dinamu uvijek priželjkuje dvostruka kruna, no izmakla nam je i drugu sezonu zaredom. Riječani su se malo bolje snašli po tom jakom vjetru, a kad smo mi igrali niz vjetar nismo im uspjeli odgovoriti na pravi način”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče reprezentacije, ozljedio se Ivan Perišić.

“To je jako loša vijest za našu reprezentaciju, on je jedan od najboljih igrača koji su na toj poziciji igrali u našoj reprezentaciji, čudo od igrača i velika je šteta što mu se to dogodilo. Želim mu da se što prije oporavi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.