Site icon narod.hr

Mladi nogometaš zbog vjere odrekao se karijere: Poziv je bio jači od novca i unosnih ugovora

Foto: Twitter

Bivši nogometaš Manchester Cityja Jeremy Helan završio je karijeru u 24. godini, radi se o talentiranom nogometašu, igrao je je Francusku, duže vremena bio je igrač jednog od najboljih klubova s Otoka, a onda je ipak odlučio reći – dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, odrekao se karijere, koja mu je donosila veliku zaradu, odrekao se mogućih bogatih ponuda, kako bi se posvetio vjeri. Svojom odlukom Helan je šokirao mnoge, prvenstveno čelništvo svog kluba.

Naime, odluku da prekine karijeru objavio je i njegov trenutni klub Sheffield Wedensday, navijači su s jedne strane sretni zbog igrača, s druge strane im je žao što odlazi. U nogometnoj karijeri je odigrao tek jedan susret za City, veći je dio kratke karijere, i to dosta solidno, igrao na posudbama u engleskim niželigašima..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helan je inače pripadnik islamske vjeroispovijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version