Site icon narod.hr

Mladi Vatreni golovima Sučića i Baturine svladali Bjelorusiju

Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine upisala je nova tri boda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, nadjačavši na domaćem terenu vršnjake iz Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvodne pobjede na Farskim otocima te prošlotjednog remija u Grčkoj, izabranici Dragana Skočića svladali su u Velikoj Gorici mladu reprezentaciju Bjelorusije.

Na prvi se pogodak čekalo do sudačke nadoknade prvog poluvremena, kada je kapetan Sučić sigurno realizirao kazneni udarac, a nakon desetak minuta drugog poluvremena Baturina je pucao, a lopta se putem prema vratima odbila od bloka i odsjela u mreži za 2:0.

Utakmicu mladih Vatrenih u Velikoj Goricu pratili su i izbornik seniorske reprezentacije Zlatko Dalić, njegov pomoćnik Dražen Ladić, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, dopredsjednik HNS-a Nenad Črnko, voditelj Odjela međunarodnih poslova HNS-a Josip Tomaško i bivši Vatreni Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećoj kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska će opet odmjeriti snage s Bjelorusima, 20. studenoga, tada u ulozi gosta.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina G:
1. Portugal 9 (3)
2. Hrvatska 7 (3)
3. Grčka 5 (3)
4. Farski Otoci 4 (3)
5. Bjelorusija 3 (7)
6. Andora 3 (5)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version