Modrić i još osmorica Vatrenih stižu u Rovinj

Split, 09.10.2019. - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na Poljudu pred sutrašnju utakmicu s Mađarskom. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će preskočiti jutarnji trening, prvi put otkako je na pripremama u Rovinju. Međutim, na popodnevnom treningu očekuje se gužva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana stiže ostatak reprezentativaca, predvođenih kapetanom Lukom Modrićem te će izbornik Zlatko Dalić na popodnevnom treningu imati gotovo kompletnu momčad. Uz Modrića stižu Ivan Perišić, Josip Brekalo, Marcelo Brozović, Duje Ćaleta-Car, Milan Badelj, Ante Rebić, Andrej Kramarić i Ante Budimir.

Mateo Kovačić pridružit će se suigračima iz reprezentacije nakon finala Lige prvaka, dok trojica iz mlade reprezentacije (Gvardiol, Ivanušec, Bradarić) dolaze 4. lipnja.

Od jučer je na pripremama u Rovinju Šime Vrsaljko, koji je s Atleticom osvojio naslov prvaka Španjolske. Dodajmo kako je Borna Barišić umjesto treninga radio vježbe istezanja zbog manjim problemima s leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski će se nogometaši u Rovinju pripremati do 31. svibnja. Dan poslije u Velikoj Gorici dočekat će Armeniju u prvom pripremnom prijateljskom susretu, a 6. lipnja igrat će protiv Belgije u Bruxellesu. Nakon toga otputovat će u kamp u St. Andrewsu u Škotskoj. Prvi susret na Euru protiv Engleske na rasporedu je 13. lipnja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.