Site icon narod.hr

Modrić nakon teškog poraza: ‘Nismo u krizi, ali ne igramo na razini na kojoj bismo trebali’

Foto: fah

Real Madrid poražen je na gostovanju kod moskovskog CSKA, šokirao ih je Nikola Vlašić pogotkom iz 2. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener je donio neobičnu odluku, Real je oslabljen neigranjem Balea, Ramosa, Marcela i Isca, a nije igrao ni Luka Modrić u početnih 11, nego je ušao tek u 58. minuti.

“Frustrirani smo, nismo očekivali ovdje prosuti bodove i atmosfera u svlačionici nije baš najbolja u ovim trenucima. Nismo u krizi, ali ne igramo na razini na kojoj bismo trebali. Nema dvojbe da ćemo se vratiti na pobjedničke staze. Što se utakmice tiče, CSKA je pokazao da su veoma dobro organizirana momčad i imaju vrlo dobre igrače. Iskoristili su svoje šanse, a mi svoje nismo”, analizirao je hrvatski kapetan.

“Trener mi je rekao kako me želi odmoriti jer sam igrao tri ili četiri utakmice u nizu, ali u konačnici me uveo jer se ponekad u nogometu stvari ne odvijaju prema planu”, pojasnio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version