Modrić proslavio rođendan s obitelji, među čestitarima Figo i Rakitić

Foto: Instagram

Nakon što je sam sebi nekoliko sati uoči rođendana poklonio jedan od najljepših golova u karijeri, pogodak iz slobodnog udarca iz 52. minute kojim je Vatrenima osigurao pobjedu protiv Poljske, te potom proslavio u nedjelju navečer u društvu reprezentativnih suigrača, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić okrunio je slavlje u krugu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najbolje društvo za proslavu rođendana, napisao je Modrić uz fotografiju sa suprugom Vanjom i djecom, sinom Ivanom (14) te kćerkama Emom (11) i Sofijom (6), pred drugom tortom, čokoladnom s brojem 39.

Uz objavu na Instagramu brzo su počele pristizati brojne čestitke od mnogih poznatih lica, uključujući Luisa Figa, Ivana Rakitića, Marka Popovića, Izabel Kovačić, Anju Šovagović Despot, Tonija Cetinskog, Ivu Majoli…

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Modrić, nasuprot svim predviđanjima, nastavlja igrati za hrvatsku reprezentaciju, i to vrlo dobro, a sad više gotovo nikoga ne bi šokiralo ni da zaigra na Svjetskom prvenstvu 2026. godine.

– Sretan sam što sam i dalje tu da pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda. U mojim godinama je bilo što teško prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Idemo utakmicu po utakmicu. Kad ne bude više žara u meni, neće mi nitko trebati to reći. Sam ću otići. A do tada, i dalje sam tu, rekao je nakon pobjede nad Poljskom kapetan, koji je odigrao 180 utakmica za nacionalnu selekciju i izjednačio se po nastupima za reprezentaciju sa Sergiom Ramosom, dok su ispred njega Cristiano Ronaldo i Leo Messi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.