Modrić: Protiv Barce je važno odigrati dobro

Foto: fah

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u nedjelju će igrati za Real Madrid protiv Barcelone u Las Vegasu, a uoči tog prvog pripremnog susreta rekao je da su derbiji “uvijek puni intenziteta” pa će nastojati odigrati što bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Puno smo fizički radili, puno pretrčali s Antonijom Pintusom (kondicijskim trenerom). Nije bilo lako, ali je potrebno kako bismo se pripremili i imali dobru sezonu, izjavio je 36-godišnji Modrić nakon završenog treninga za televiziju Real Madrid TV.

– Također je bilo i puno nogometa. Radili smo malo i na taktici jer nas sutra čeka prva utakmica. Želimo da već jednom počnu utakmice, tada nećemo toliko vježbati fizički nego ćemo više raditi s loptom, a to volimo, dodao je.

– Smatram da spremni ulazimo u tu utakmicu. Bit ćemo pomalo iscrpljeni zbog akumuliranog umora tijekom napornog treniranja, ali dobro, zato i služe pripreme uoči sezone, napomenuo je Modrić, najstariji igrač “Kraljevskog kluba”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sada nam preostaje dati sve od sebe u utakmici, naglasio je.

– Nakon posljednje utakmice odmarao sam se dva tjedna s obitelji i prijateljima. Zatim sam počeo pomalo trenirati prema programu koji su mi poslali Antonio i osobni trener kako bih na pripreme došao u formi, rekao je Modrić.

– Znamo da igramo El Clasico, utakmice s Barcelonom su uvijek pune intenziteta, dočekuju se s velikim očekivanjima, pa je zato važno da odigramo dobro, napomenuo je vezni igrač s brojem 10 na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ali ne trebamo previše razmišljati o rezultatu, trebamo raditi ono što trener zatraži od nas, na najbolji mogući način, te napredovati kako pripreme budu odmicale, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.