Modrić realizirao jedanaesterac, Real Madrid jedva izvukao bod

real modrić modrića
epa09689862 Real Madrid's Luka Modric (R) celebrates with teammate Ferland Mendy (L) after scoring the 1-0 lead during the Spanish Super Cup soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid in Riyahd, Saudi Arabia, 16 January 2022. EPA/STR

U susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu odigrao 2-2 protiv Elchea, nakon što su gosti do same završnice susreta vodili sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Domaćin je u 82. minuti dobio novi kazneni udarac, ovoga put pucao je Modrić i pogodio.

Osasuna je na gostovanju pobijedila Granadu sa 2-0 ostvarivši drugu pobjedu u zadnja tri kola. Za goste su zabili David García (64) i Kike (89). Hrvatski napadač Ante Budimir je igrao za goste do 75. minute.

Osasuna je ovom pobjedom skočila na 11. mjesto sa 28 bodova, dok je Granada tri stepenice niže sa 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva je Real Madrid sa 50 bodova, Sevilla ima četiri boda manje, a treći je Real Betis sa 40 bodova. Elche se nalazi na 15. poziciji sa 23 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.