Site icon narod.hr

Modrić se nakon ozljede gležnja vraća protiv Rome

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je, zbog ozljede gležnja, propustio posljednje dvije prvenstvene utakmice za Real Madrid, vratit će se u utorak na teren u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Rome, priopćio je u ponedjeljak madridski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u ponedjeljak normalno trenirao s ostatkom momčadi, kojoj jedino nedostaje ozlijeđeni francuski napadač Karim Benzema. Hrvatski reprezentativac je propustio u subotu utakmicu protiv Celte Vigo koju je Real Madrid pobijedio sa 7-1, a u srijedu nije nastupio niti na gostovanju kod Levantea, gdje je “kraljevski klub” slavio s 3-1.

Luka Modrić je prije devet dana primio udarac u nogu tijekom gradskog derbija protiv Atlético Madrida i od tada ga nije bilo u sastavu “kraljevskog kluba”.

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, odigranoj još 17. veljače u Rimu, Real Madrid je pobijedio Romu s 2-0 pogocima Cristiana Ronalda i Jesea. Iako teoretski još imaju izglede osvojiti i naslov prvaka Španjolske, s obzirom na 12 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom Liga prvaka je, realno, jedino natjecanje u kojem madridska momčad može osvojiti trofej ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U utorak moramo pobijediti, zasad razmišljamo samo o tome. Ne razmišljam je li sezona uspješna ili ne, samo o idućoj utakmici”, izjavio je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

Za nastup protiv Rome konkurira i drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Osim Reala, prednost ostvarenu na gostujućem terenu u utorak će braniti i Wolfsburg. ‘Vukovi’ su u u prvoj utakmici u Gentu slavili s 3-2 pa ih u četvrtfinale Lige prvaka vodi i poraz od jednog pogotka razlike pred svojima navijačima, uz uvjet da belgijska momčad ne postigne više od dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje utakmice u kojima ćemo doznati prve ovogodišnje četvrtfinaliste Lige prvaka započinju u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version