‘Modrićev horor’ – što se dogodilo Luki na utakmici Reala protiv Alavesa?

Foto: fah

Luka Modrić danas je na terenu bio do 68. minute utakmice Real – Alaves (3:0) u 29. kolu La Lige kada ga je zamijenio Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, razlog ovaj put nije ozljeda nego očajna igra Realovog hrvatskog “motora i duše momčadi”. Već je u prvih desetak minuta, protiv ne osobito jakog suparnika (10. na tablici Primere) tri puta pogrešno dodao.

Što se dogodilo Modriću pitaju se mnogi – nije aktivno, trkom i loptom pokrivao prostor između veze i napada Reala, što inače sjajno radi.

I nakon prvih pola sata je nastavio gubiti lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na kraju prvog poluvremena se reporter Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika, zapitao “Što se događa s Modrićem u zadnjih par utakmica?”

Dvadesetak minuta kasnije za igru hrvatske zvijezde napisao je “Modrićev horor.” Uz dodatak: “Nikada nisam mislio da ću ove dvije riječi napisati zajedno.” Zidane kao da ga je poslušao, te je Modrićevu iznimno lošu predstavu okončao spomenutom zamjenom.

Kad je Modrić izašao, Real je proigrao i do kraja zabio još dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugi madridski sportski dnevni list – AS, Modrićevu igru protiv Alavesa nazvao je njegovom najgorom utakmicom ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.