Modrićev Real na krilima Rodryga do polufinala Lige prvaka, Milan izbacio Napoli za polufinale Lige prvaka

epa10579211 Luka Modric of Real Madrid (L) reacts next to Mateo Kovacic of Chelsea during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Chelsea and Real Madrid in London, Britain, 18 April 2023. EPA/TOLGA AKMEN

Aktualni europski prvak Real Madrid izborio je plasman u polufinale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom susretu četvrtfinala na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 2-0 potvrdivši identičnu pobjedu iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Rodrygo (58, 80), no velike zasluge za golove idu i njegovim asistentima Viniciusu Junioru i Federicu Valverdeu.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real, baš kao i Mateo Kovačić za Chelsea.

Nogometaši Milana plasirali su se u polufinale Lige prvaka odigravši 1-1 na stadionu Diego Armando Maradona protiv domaćeg Napolija, čime su obranili prednost (1-0) iz milanskog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći pogodak za Milan postigao je francuski napadač Olivier Giroud u 43. minuti, a velike zasluge pripadaju i asistentu, Portugalcu Rafaelu Leau.

Izjednačio je Victor Osimhen na samom kraju utakmice, u trećoj minuti sučevog dodatka.

Milan će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Benfice i Intera, u kojem će Inter u srijedu pred svojim navijačima braniti prednost od 2-0 iz prvog dvoboja odigranog u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.