Modriću 90 minuta u pobjedi Reala kod Getafea

Foto: fah

Nogometaši Real Madrida su u posljednjoj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva u gostima svladali Getafe s 2-0 i ponovno zasjeli na vrh ljestvice, a cijelu utakmicu odigrao je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su protiv rivala iz predgrađa španjolske prijestolnice poveli u 14. minuti, kada je prvi put na utakmici pogodio Joselu, a isti je igrač drugi put bio precizan u 56. minuti i postavio konačan rezultat.

Real je nakon 22 odigrane utakmice skupio 57 bodova, dva više od Girone.

Na trećem i četvrtom mjestu su Atletico Madrid i Barcelona koji su osvojili po 47 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem tjedna na rasporedu je 23. kolo u kojem će se u nedjelju na Santiago Bernabeuu sučeliti Real i Atletico.

Barcelona će dan ranije gostovati kod Alavesa, dok Girona također u subotu ima domaću utakmicu protiv Real Sociedada, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.