Site icon narod.hr

Moro u Lisabonu: ‘Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti’

Foto:fah

Mladi hrvatski nogometaš Nikola Moro po svemu sudeći u četvrtak će na stadionu Luz zaigrati svoju prvu europsku utakmicu ove sezone u ‘modrom’ dresu od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede kapetana Arijana Ademija i Ivana Šunjića otvorile su mu mjesto u momčadi.

“Za mene će to biti možda prva utakmica u Europi od prve minute, ali spreman sam. Mislim da mogu odgovoriti kvalitetno i da mogu pomoći momčadi,” kazao je 21-godišnji Splićanin.

Moro je u ožujku prošle godine ozlijedio prednje križne ligamente na utakmici Hrvatske i Moldavije (4-0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2019. godine. Operaciju je obavio u Lyonu, a potom s terena izbivao šest mjeseci. Povratak nije bio lagan, no uspio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Uefa je početkom ove godine objavila listu 50 mladih nadolazećih zvijezda u dobi između 18 i 21 godine, a na popisu se našao i mladi Splićanin.

“Za svakog igrača je san igrati takvu utakmicu na takvom stadionu pred punim tribinama. Velika je to stvar, to će mi pomoći da se razvijem kao nogometaš i kao osoba,” dodao je.

Moro je naglasio kako se Dinamo u Lisabon nije došao braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti,” poručio je dodavši: “Dinamo mora svih 90 minuta igrati koncentrirano i disciplinirano u obrani. Benfica može kazniti svaku pogrešku, ali mi se nismo došli branit već smo došli po prolaz.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version