Site icon narod.hr

Mourinho: Bio sam na utakmici Hrvatske i nije mirisalo na dobro

Foto: fah

Novi trener Fenerbahčea Jose Mourinho komentirao je ispadanje portugalske reprezentacije s Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon što je u četvrtfinalu na jedanaesterce prošla Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Portugal nije bio fantastičan, unatoč tome što je stigao do četvrtfinala. Očekivali smo više. Bio sam na utakmici Portugala i Hrvatske i to nije mirisalo na dobro. Nisam dobio dobar osjećaj”, rekao je.

Slavni portugalski trener smatra da je reprezentacija napredovala tijekom turnira, ali nije bila uvjerljiva. “Potom je došao trenutak istine, i Portugal nije bio među najboljima. Ali ovo je mlada momčad, osim dvojice veterana, momčad koja ima godine pred sobom. Svjetsko prvenstvo je pred vratima”, izjavio je Mourinho za Sport TV.

“Potencijal ove reprezentacije bio je izuzetno visok. Nisam puno promašio kad sam rekao da su Portugal, Francuska i Engleska favoriti, dvije od te tri reprezentacije su u polufinalu”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version