Site icon narod.hr

Mourinho pronašao novu ‘žrtvu’, vodit će Romu, a evo i reakcija iz Rima

Foto: fah

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon otkaza u Tottenhamu brzo se snašao te je pronašao novu ”žrtvu”, naime, Portugalac će trenirati Romu, dakle, ništa od prelaska u Valenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suradnju s Romom Mourinho će ostvariti od početka sezone 2021/22, dok će Paulo Fonseca sjediti na klupi do kraja sezone koja je u tijeku. Dolazak Mourinha u Romu prva je sportska vijest u Rimu… Portugalski stručnjak kazao je kako je sretan i zadovoljan što je dobio priliku voditi momčad kakvu ima Roma, no svjestan je da ga puno posla čeka te da mu neće biti tako lako ispuniti očekivanja ambicioznih vlasnika rimske momčadi. Većina igrača Rome oduševljena je činjenicom da će ih voditi Mourinho, a Zaniolo i Florenzi su lajkom na objavu Rome o dolasku Mourinha pokazali koliko im je draga takva najava. Zaniolo je, podsjetimo, propustio cijelu sezonu zbog ozljede koljena, no vjeruje se da će kod Mourinha imati značajnu ulogu. Florenzi je posuđen u PSG-u i još uvijek nije jasno da li će ga Francuzi potpisati ili se vraća na Olimpico.

Objava o dolasku Jose Mourinha svidjela se i Davideu Santonu. Spomenuti je nogometaš s Interom osvojio Ligu prvaka 2010. godine, a trener te momčadi Intera bio je Jose Mourinho. Inter je u finalu svladao Bayern, za koji je tada s velikim uspjehom igrao Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version