Site icon narod.hr

Može dati širinu momčadi: Rus Ilja Arkalov još jednu sezonu u Medveščaku

Foto: fah

Ruski centar 23-godišnji Ilja Arkalov drugu će sezoni zaredom nositi dres zagrebačkog Medveščaka u Kontinentalnoj hokejskoj ligi (KHL), objavili su iz ureda hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi ruski hokejaš prošle je sezone došao u Zagreb iz Avtomobilista Jekatarinburga zajedno s Kanađaninom Gilbertom Bruleom, a s njim je odlučio i ostati još jednu sezonu u istoj momčadi.

“Ilja je prošle sezone dokazao da može dati širinu momčadi u KHL-u. Može igrati na pozicija centra ili krila i ove godine će htjeti pokazati da može imati i veću ulogu”, rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox o 23-godišnjem Rusu koji je skupio 20 nastupa za “medvjede” te protiv Sočija u posljednjem kolu postigao svoj prvi pogodak.

Na igračkom popisu trenera Gordieja Dwyera zasada se nalazi jedan vratar (Hovinen), četvorica braniča (Bezina, Katić, Morrisonn, Parlett) i devetorica napadača (Arkalov, Bolduc, Brule, Hedberg, McMillan, Mertl, Pare, Perkovich, Zanoški).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Hina) xggab yggab

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version