Mršić uoči Švedske: ‘Ne smijemo napraviti korak unatrag’

Foto: snimka zaslona

Nakon jučerašnjeg slavlja protiv Turske  u kvalfikacijama za EuroBasket 2022., hrvatska košarkaška reprezentacija danas je odradila trening uoči sutrašnjeg ogleda protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri kola Hrvatska je trenutačno prva na ljestvici s tri pobjede, a slavljem protiv Švedske osigurala bi plasman na europsku smotru koja bi se trebala održati u Njemačkoj, Češkoj, Gruziji i Italiji.

– Važno je vratiti momčad u ravnotežu, da ne uzletimo nakon pobjede i hvalospjeva koji su stizali, da se spustimo na zemlju i da opet odigramo dobru utakmicu, da budemo prava momčad, obrambeno dobri jer bilo kakvo opuštanje moglo bi nas odvesti tamo gdje ne želimo, da napravimo korak natrag, rekao je izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić.

– Švedsku smo već jednom pobijedili, međutim i oni su sad u malo drugačijem sastavu, drugačija je i kemija u momčadi. Morat ćemo držati ovu razinu obrane i mislim da će to biti dovoljno za pobjedu, izjavio je reprezentativac Miro Bilan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.