Müller komentirao Kovačevu izjavu o Bayernu

Foto: fah

Bayern i Wolfsburg sastat će se ove nedjelje u utakmici 19. kola njemačke Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je trener uoči utakmice protiv Union Berlina u kupu sredinom tjedna rekao da je “lakše pobijediti u Münchenu nego u Berlinu”, a to je komentirao Thomas Müller, jedan od najboljih igrača Bayerna.

“Mislim da je Kovačeva izjava malo izvučena iz konteksta. Ali u pravu je, naravno. Union je igrao dosad jako dobro”, rekao je Müller za Sport1.

Upravo njih dvojica nemaju baš lijep odnos. Dok je Kovač bio trener Bayerna, izbacio je Müllera iz sastava, a njemački su mediji pisali da je upravo on predvodio pobunu protiv Kovača, koja je završila otkazom hrvatskom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.