Na Poljudu relaksacija: Nema trenera, nema treninga, igrači slobodni…

Foto: Fah

U pozadini kaotičnog stanja na Poljudu, uzrokovanog lošim rezultatima, katastrofalnim startom u novu sezonu, ali i nekim potezima te izjavama čelnika kluba te udruge Naš Hajduk, traje potraga za novim trenerom. Donedavno nezamjenjivi Željko Kopić poslije sastanka s Igorom Štimcem, koga u udruzi Naš Hajduk nazivaju osvjedočenim neprijateljem kluba, dobio je otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto novog trenera, a tko će to biti s obzirom na Tudorovu odbijenicu još uvijek nije poznato, jutarnji je trening ponovno odradio kondicijski trener Toni Modrić. Spomenimo kako je s vratarima radio Tihomir Bulat. Poslijepodnevnog treninga jučer nije bilo.

Kako javlja Slobodna Dalmacija treninzi nisu planirani za danas, možda ih neće biti ni sutra, barem još uvijek nisu zakazani. Navodno bi igrači mogli dobiti slobodno do ponedjeljka. Reprezentativna je stanka te se takve stvari još uvijek mogu i tolerirati, no, od ponedjeljka više vjerojatno ne.

Kalkulira se i s povratkom Talijana Reje na klupu Hajduka, iako su se spominjala i neka zvučna europska imena. No, od toga vjerojatno neće biti ništa, mislimo na dolazak Šveđanina Sven-Görana Erikssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o novom treneru prvog prvaka slobodne Hrvatske trebala bi biti poznata najkasnije do početka idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.