Site icon narod.hr

Načelno dogovoren tekst novog statuta Dinama

dinamo

Foto: fah

Danas je održana treća sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj je trebala biti donesena odluka oko novog statuta, no nakon četiri sata zasjedanja tekst novog statuta tek je “načelno dogovoren”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi sastanak sazvan je za subotu.

– Na sjednici su prodiskutirana natjecanja u HNL-u i Konferencijskoj ligi do kraja tekuće godine te je prihvaćena projekcija financijskog plana za 2024. godinu. Izvršni odbor raspravljao je o budućim koracima i radnjama kluba u pogledu stadiona i budućeg kampa s jasno definiranim ciljevima u narednom razdoblju. Na sjednici je načelno dogovoren tekst novog statuta koji će biti finaliziran do sljedeće sjednice Izvršnog odbora koja će se održati prije nadolazeće Skupštine, stoji u priopćenju iz Dinama.

Nova je Skupština u prosincu, ona iz rujna još je upitna i čeka se rješenje nadležnih institucija, a podjele unutar kluba sve su veće, pišr HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version