Nacional u Lisabonu lovi Final Four Lige prvaka

Foto: fah

Nakon osvojenog prvog mjesta u skupini E glavne runde Futsal Cup-a, hrvatskog prvaka Nacional ovoga tjedna u Lisabonu očekuje borba za prolaz na Final Four Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacional će nastupiti u skupini B zajedno s europskim velikanima Sportingom iz Lisabona, Dinom iz Moskve i belgijskom momčadi Halle-Gooik, a samo će prva momčad iz skupine izboriti Final Four.

Trener Nacionala Robert Grdović naglasio je kako njegova momčad dolazi po povoljan rezultat te da vjeruje u svoju momčad.

“Lisabonski Sporting je apsolutni favorit naše skupine, ali to ne znači da smo se mi unaprijed predali. Mi smo pripremili određena taktička iznenađenja kojima ćemo im pokušati pomrsiti planove,” kazao je Grdović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana natjecanja u srijedu, momčad Nacionala Zagreb ima težak ispit, susret sa ruskom momčadi Dina Moskva.

“Dina je jedan od klubova koji dolazi iz plejade ruskih velikana ali kako sam naglasio mi se nikoga ne bojimo. Mi imamo svoje taktičke zamisli koje ćemo pokušati ostvariti na parketu kako bi došli do što boljeg rezultata,” naglasio je Robert Grdović.

U 2. kolu u četvrtak Nacional će igrati protiv Sportinga, a u posljednjem kolu u subotu je na rasporedu susret protiv belgijskog Halle-Gooika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA B

1. kolo, 22/11/2017
Dina Moskva – Nacional Zagreb
Sporting CP – FP Halle-Gooik

2. kolo, 23/11/2017
FP Halle-Gooik – Dina Moskva
Sporting CP – Nacional Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. kolo, 25/11/2017
Nacional Zagreb – FP Halle-Gooik
Dina Moskva – Sporting CP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.