Nadal odustao od Australian Opena

Foto: fah

Rafael Nadal propustit će Australian Open, koji se igra od 14. siječnja. Zadobio je ozljedu mišića tijekom povratničkog nastupa na ATP turniru u Brisbaneu, gdje je ispao od Jordana Thompsona u četvrtfinalu, pa se vraća u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tijekom zadnjeg meča u Brisbaneu osjetio sam manji problem s mišićem, koji me, kao što znate, zabrinuo. Kad sam stigao u Melbourne napravio sam magnetsku rezonancu i pokazalo se da imam mikro-rupturu mišića. Srećom, ne na istom dijelu mišića koji sam već bio ozlijedio. Trenutno nisam spreman natjecati se na najvišem nivou u mečevima na pet dobivenih setova. Vraćam se u Španjolsku vidjeti svog doktora, liječiti se i odmarati”, napisao je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.