Site icon narod.hr

Najavio senzacionalan transfer u Barcelonu, navijači mu kao odgovor razbili staklo na skupocjenom Porscheu

Foto: fah

Nakon što je Philipp Coutinho nedavno izjavio da bi želio napustiti Liverpool i otići za novim izazovom u Barcelonu grupa navijača kultnog engleskog kluba razbila je staklo na izuzetnom skupom Porscheu prve zvijezde kluba. Malo tko vjeruje da je reakcija navijača bila spontana, odnosno kako nema veze s najavom odlaska Coutinha u Barcu. Navodno je zvijezda Liverpoola sve dogovorila s Barcom te se u ljetnom prijelaznom roku očekuje ispunjenje formalnosti, odnosno potpis na ugovor s aktualnim prvakom Španjolske. Dakle, pitanje je vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski mediji okarakterizirali su napad na automobil prve zvijezde Liverpoola kao odgovor na njegovu izjavu. Inače, Coutinho je jedan od nositelja igre u Liverpoolu, razumljivo je kako navijači nisu presretni najnovijim vijestima koji govore o odlasku 24-godišnjeg Brazilca, međutim, prešli su granicu i pribjegli nasilju, pišu britanski mediji.

Vrijednost transfera iz Liverpoola u Barcu procjenjuje se na nevjerojatnih 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version