Site icon narod.hr

Najbolji igrač Gorice produžio ugovor: ‘Čim ozdravimo siguran sam da ćemo nastaviti gdje smo stali’

Foto: fah

Uprava Gorice pobrinula se oko produljenja ugovora najboljeg igrača kluba Kristijana Lovrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon potpisa novog ugovora on će biti biti među najplaćenijim igračima Gorice, a novi ugovor potpisao je do 31. svibnja 2023. godine, pišu Sportske novosti.

“Jako sam sretan što ostajem u ovom klubu i vjerujem da će Gorica nastaviti rasti iz sezone u sezonu. Kada smo prije dvije godine postali prvoligaši, ni najveći optimisti nisu očekivali rezultate koje smo postigli. Klub je novim ugovorom pokazao da vjeruje u mene, a na meni je da nastavim na terenu pokazivati sve što sam pokazivao i do sada. Nadam se da ćemo ove sezone uspjeti ostvariti zacrtani cilj, a to su kvalifikacije za Europu”, optimističan je Lovrić.

“Mislim da nam virus ipak neće biti prevelik problem. Svi smo profesionalci i svatko od igrača će bude li ikakve mogućnosti, trenirati sam kod kuće. Vjerujem da nam forma neće previše patiti, možda ćemo dobiti i neki dodatni impuls, a kada se vratimo na teren trenirati još malo jače, podizati se i u trkačkom i u taktičkom smislu. Čim ozdravimo siguran sam da ćemo nastaviti gdje smo stali”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version