Site icon narod.hr

Najmanje 76 privedenih na proslavi naslova LA Lakersa

epa08736989 Fans celebrate the victory of the Los Angeles Lakers in the NBA finals Game 6, after defeating the Miami Heat, near the Staples Center in Los Angeles, California, USA, 11 October 2020. EPA/ETIENNE LAURENT

Najmanje 76 osoba je privedeno, a više od 30 zgrada i prodavaonica oštećeno je u središtu Los Angelesa u slavlju nakon pobjede košarkaša LA Lakersa u finalu NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se pretvorilo u kaos i nerede, ozlijeđeno je i osam policajaca, dok su tri osobe prevezene u bolnicu nakon što su pogođene gumenim mecima koje su u masu ispalili policajci.

Neredi su počeli, kako navodi policija, nakon što su se u masu ubacili “nekontrolirani pojedinci” koji su počeli bacati boce, kamenje i staklo na policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version