Site icon narod.hr

Najveće poniženje karijere: Bivši talijanski reprezentativac, Mario Balotelli, potjeran sa vrata Brescijinog kampa

Foto: fah

Bivši talijanski reprezentativac, Mario Balotelli, nije više poželjan u Bresciji. Naime, čak i ako toga sam nije bio svjestan to mu je bilo potpuno jasno nakon što mu nije dozvoljen ulaz na trening. Balotelli je praktički otjeran s vrata Brescijinog kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kontroverzni bivši talijanski reprezentativac je u posljednjem razdoblju u nekoliko navrata prekršio klupsku disciplinu te su u tom vremenu nije pojavljivao na treninzima i na taj je način sam sebi zatvorio vrata kluba iz grada u kojem je odrastao. Očito je klubu dosta nesportskog ponašanja nogometaša čija je cijela karijera praćena kontroverzama i ispadima.

Prvi čovjek Brescije, Massimo Cellino, na kraju je ipak priznao kako je dolazak Marija Balotellija bila pogreška za obojicu te kako je njihova suradnja gotova.

Podsjetimo, u subotu je La Reppublica pisala da je Brescija raskinula ugovor s Balotellijem, iako službene potvrde iz samog kluba nije bilo. Ono što je službeno i što je sada svima jasno, pa i njemu, je da više nije poželjan u Bresciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli danas nije zakasnio na trening već je došao 20 minuta ranije na trening u kampu Torbole Casaglia, koji je počeo u 09:00 sati, no, na vratima ulaska u kamp dočekao ga je djelatnik kluba te se nakon kraćeg razgovora s njim Balotelli okrenuo i vratio odakle je i došao.  Balotelli je na taj način doživio i vjerojatno najveće poniženje u svojoj karijeri, no, novinarima, koji su se nalazili ispred kampa, samo je kratko ironično poručio:  “Sada recite da ne želim trenirati…”

Zasad, bez obzira na sve, nije jasno da li je Balotelli i službeno ostao bez kluba, on je navodno pokušao zaustaviti jednostrani prekid ugovora od strane kluba tako što je klubu predao ”medicinsko opravdanje” za svoje izostanke. No, u talijanskim medijima se već pojavila teorija prema kojoj Brescija koristi činjenicu da je potvrda od liječnika da se Balotelli oporavio od zdravstvenih problema stigla prekasno te je na osnovu toga njemu onemogućena nazočnost treningu – kao igraču koji je ”izvan stroja”.

Spomenimo kako je Mario Balotelli prošlog ljeta stigao u Bresciju nakon epizode u Marseilleu, činilo se kako bi se ipak mogao skrasiti u svom gradu, no, nije mu dugo trebalo da se vrati starim navikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo isto tako kako bi ugovor Balotellija bio ionako automatski poništen u slučaju ispadanja Brescije u Serie B, što je realan razvoj situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version