Site icon narod.hr

Nakon novog debakla nove svađe i turbulencije u srpskom nogometu

Foto: snimka zslona

Novi debakl srpskog nogometa na velikim natjecanjima rezultirao je i novim turbulencijama, bolje rečeno svađama, na relaciji izbprnik – igrači. Traje to već jedno vrijeme… Naime, na udaru srpskog izbornika Dragana Stojkovića su i dalje, iako se u jednom trenutku činilo kako su se strasti primirile, Aleksandar Mitrović te Dušan Tadić. Radi se o nogometašima velikog ega, koji misle da su u najmanju ruku na razini Olma i Yamala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za stranicu Nogometnog Saveza Srbije Stojković je govorio o ponašanju kapetana Španjolske i Engleske na Europskom prvenstvu. Njih dvojicu te njihovo ponašanje je srpski izbornik naveo kao primjer kako se trebaju ponašati profesionalci.

Podsjetimo, u finalu Eura sastali su se Španjolska i Engleska, posve zasluženo slavili su Španjolci 2:1. Trijumfom Španjolske na Euru je trijumfirao nogomet, koji nije, nažalost, bio na osobitoj razini na posljednjem i netom završenom Euru.

Dva kapetana, dva lidera svojih reprezentacija. Niti jedna gesta, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u momčadi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo učiti. Nema sujete i prevelikog ega, svi su u službi kolektiva i pobjeda je svima zajednički cilj”, poručio je Stojković, jasno aludirajući na svoja dva, neki će reći ponajbolja, igrača, Tadića i Mitrovića, za koje je možda i nastup za reprezentaciju Srbije završen, barem dok je Stojković izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mitrović je u prvoj utakmici Srbije na Euru protiv Engleske reagirao burno nakon što ga je Stojković zamijenio, dok je s druge strane Tadić započeo susret na klupi te je nakon toga dao neke izjave koje se Stojkoviću nisu svidjele. Engleska je pobijedila Srbiju 1:0 i započela ”hod po trnju” do finala.

Srbija je, podsjetimo, u Njemačkoj igrala svoje prvo Europsko prvenstvo nakon 24 godine, i kako to već, gotovo redovito, ide kod Srba kad izbore veliko natjecanje nisu prošli skupinu. Skupinu nisu prošli ni na prošlom Svjetskom prvenstvu u Kataru, da ne idemo sada dalje u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version