Nakon pobjede protiv Reala Niko Kovač jedva čeka okršaj s Milanom: ‘Dobro radimo i puni smo samopouzdanja’

Foto: fah

Nogometaši Bayerna prije tri dana svladali su Real 3:1, na redu je novi veliki izazov za momčad Nike Kovača. Iako se radi o prijateljskim mečevima ipak su oni određeni pokazatelj trenutne forme i odraz snage momčadi, Bayern, naime, igra protiv Milana prijateljsku utakmicu na Children’s Mercy Parku u Kansas Cityju Utakmica se igra u noći s utorka na srijedu, u tri sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik jedva čeka sraz protiv sedmerostrukog prvaka Europe, ipak se radi o klubovima koji su nekoć vodili žestoke sportske okršaje u Ligi prvaka, a sada igraju na International Champions Cupu u SAD-u u sklopu priprema za novu sezonu. Ipak je to jedna posve drugačija razina, i dok će Bayern igrati Ligu prvaka, Milan će, nakon povratka Zvonimira Bobana, ipak još malo morati pričekati.

Uoči utakmice protiv Milana trener Bayerna, Niko Kovač, je između ostaloga, rekao:

“Jako dobro radimo i puni smo samopouzdanja. Ne možemo dočekati utakmicu protiv Milana. Vjerujem da će to biti jako dobar susret i da će tribine biti ispunjene jer su nam poželjeli veliku dobrodošlicu kad smo stigli”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener progovorio je i o sudbini Jeromea Boatenga. Ostaje li Jerome ili odlazi?

“Očigledno će ostati s nama. Ima šanse kao i svi drugi igrači u momčadi. Radi jako dobro i zadovoljan sam njegovim zalaganjem…”, poručio je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.