Nakon poruke Torcide ‘Iskorak je za pedere – Hajduk za ratnike’ predsjednik kluba uporan: ‘Ništa nije izgubljeno, na kraju se mrtvi broje’

Foto: Facebook

Na Poljudu je posljednjih dana sve samo ne dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nogometaši Hajduka poraženi su u jednoj šokantnoj utakmici od novog prvoligaša Rudeša i to na svom stadionu nakon što su vodili 2:0. Završilo je na kraju 3:2.

Torcida nije skrivala razočarenje igrom i rezultatima Hajduka u ovoj sezoni, čaša se strpljenja prelila. Što se vidjelo i uoči utakmice.  Utakmicu Hajduk – Rudeš Torcida je otvorila s devet minuta šutnje u znak prosvjeda zbog čak devet bodova zaostatka za Dinamom, nakon pobjede modrih u Koprivnici u  taj je zaostatak narastao na čak 12 bodova.  Mnogi će reći kako je i ova sezona za Hajduk nepovratno izgubljena. Titula je daleko, iz europskih kupova odavno se ispalo, preostaje Kup kao jedini prilika za trofej. Na Poljudu se moglo čuti snažno skandiranje i negodovanje radom Uprave uz povike: “Uprava, odlazi” i “Dobit ćete batine”.

Poraz od Rudeša odnio je dosadašnjeg trenera Joana Carrilla, koji je smijenjan, umjesto njega klub će do izbora novog trenera voditi Vik Lalić, rekao je to na tiskovnoj konferenciji novinarima Ivan Kos, predsjednik kluba. Kos je i sam podnio ostavku, koju Nadzorni odbor nije prihvatio.  No, vratimo se Torcidi, koja je po prvi puta glasno ustala protiv Kosa i njegove uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transparentom poput ”Iskorak je za pedere – Hajduk je za ratnike” Torcida se na Poljudu jasno odredila prema nekim izjavama čelnika Hajduka koji su zapravo poručili kako nije sve tako crno s obzirom kako se ”Hajduk od 2011. godine diže.”

Neke od poruka Torcide na utakmici u Splitu Hajduk – Rudeš 2:3:

”9 minuta tišine za minus 9 bodova na tablici”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Kad se igra derbi, hrabrost se ne ostavlja kući”

”Previše teorije, premalo prakse!”

”Šalinoviću, to je ta 9. godina?! Ili opet iduća?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dosta nam je PR sranja i demagogije”

Međutim, predsjednik Hajduka i dalje ne misli da je ova sezona izgubljena, iako splitska momčad nakon 15 odigranih kola za vodećim Dinamom zaostaje za 12 bodova te ponavlja.

“Sezona je izjednačenija od prethodnih. Ciljevi su jasno definirani, tražimo iskorak i ne obaziremo se na druge. Na kraju se mrtvi broje.”

”Iskorak”? Hajduk bi ove sezone mogao završiti na 4. mjestu HNL-a, što i nije neki ”iskorak”, odnosno napredak, reći će mnogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.