Nakon što su španjolski mediji najavili Modrićev oproštaj od reprezentacije sad najavljuju njegov odlazak iz Reala!

Foto: fah

Već dugo vremena traje ”ljubav” između Luke Modrića i talijanskog diva Milana, praktički od djetinjstva hrvatskog nogometaša koji je oduvijek privržen klubu u kojem je prekrasnim ”rukopisom pisao” još jedan hrvatski kapetan Zvonimir Boban, predvodnik legendarne generacije Vatrenih iz 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji najavili su mogućnost da Modrić napusti Real i preseli se u redove talijanskog prvoligaša. Koliko je to realno u ovom trenutku s obzirom na činjenicu da Modrić ipak ima ugovor s kraljevima?

Naime, AS piše da se radi o realnoj mogućnosti, a AS je jedan od najuglednijih španjolskih medija koji itekako dobro zna situaciju u španjolskim klubovima, posebice Realu te Barceloni. Naravno, nejasno je na čemu temelje svoje informacije s obzirom kako iz Reala dolaze nedvosmisleni signali koji upućuju na to kako kraljevski klub ne želi prodati svog najboljeg veznjaka. A ni Modrić, bez obzira na privrženost Milanu, ne želi otići.

Navodno se transfer u Milan sprema već u siječnju, kada će Luka biti na pragu 33 godine, nadaju se kako on tada više neće imati veliku minutažu u Realu te vjeruju da neće biti nezamjenjiv kao što je to još uvijek danas slučaj. Dakako, radi se o kalkulacijama koje su za sada na staklenim nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nedavno je Marca napravila veliki intervju s Lukom Modrićem, sukus tog intervjua je zapravo nagovještaj oproštaja kapetana od hrvatskog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.